Sour Cream (خامه ترش)

امروز می خوام طرز تهیه خامه ترش رو توضیح بدم، حتما اگر اهل سر زدن به سایت های انگلیسی زبان برای تهیه شیرینی باشین دیدید که تو بعضی دستور های شیرینی و غذاها از خامه ترش استفاده میشه. البته تو بعضی سوپر های تهران میشه خامه ترش رو پیدا کرد ولی از نظر قیمت و اطمینان از سالم بودن شاید یکم مناسب نباشه.

موادی که لازم دارین :

2 پیمانه خامه سفید (480 گرم )

3 قاشق غذا خوری دوغ  ترش و بدون اسانس

شیشه در دار

طرز تهیه:

در یک قابلمه آب ظرف شیشه را در آبجوش استریل کنید. (در شیشه را باز کرده و در آب جوش قرار بدهید.)

سپس شیشه را خارج کنید و در حالی که داغ است خامه و دوغ را در آن بریزید.

یک نایلون تمیز رو دهانه شیشه قرار دهید و سپس در آن را محکم ببندید و حسابی تکان بدهید که مخلوط شود.

ظرف را در دمای محیط (شبیه جایی که برای ور آمدن خمیر نان قرار میدهید.) قرار بدهید تا قوام و چسبندگی مناسب  رو پیدا کنه (تقریبا 24 ساعت).

خامه بدست اومده را می توانید تا 3 هفته در یخچال نگه دارید. ( اگر روی سطح خامه کپک زد همشو بریزید دور )

قبل از استفاده  مجدد خامه بدست اومده رو به هم بزنید.

 

تو پست بعدی هم یک روش ساده برای تهیه buttermilk  میگم. البته من تو این دستور از دوغ به جای buttermilk استفاده کردم.

 

 

   + امیرعباس - ۱٠:٠٥ ‎ق.ظ ; یکشنبه ۳ امرداد ،۱۳۸٩